Post by keluncilinktu on Feb 3, 2022 1:06:16 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість primogems злому ▞▞▞
▞▞▞ Power Rangers: Legacy Wars 2022 version ▞▞▞
Я люблю гру, але, витративши гроші на купівлю Адамса Лідера з 9 відкритих коробок плюс додаткові 3 безкоштовно, я не зміг отримати поганого лідера Адамса.
Чудова гра з великим потенціалом, але багато елементів, які потребують коригування. Велика затримка введення на моїй нотатці 9 при з’єднанні 5G 200 Мбіт/с. Крім того, чому я б’юся з кимось із лігою X або вище, коли я в лізі 8. Наприклад..моє здоров’я бійця, ймовірно, становить 27 000 HP, але я борюся з кимось із 55 000 HP. Він незбалансований і потребує серйозного регулювання. Я даю детальний огляд, тож, можливо, хтось відповість. Мені подобається гра, але це потрібно виправити якнайшвидше.
Немає покращень, платіть за перемогу, нудно
Мені подобається ця гра, вона найкраща 10/10
Мені подобається ваша гра, хоча вона може бути важкою, але я хотів би побачити решту рейнджерів Megaforce
Гра в порядку, битви несправедливі, персонажі хороші, але вам, хлопці, потрібно змусити людей по черзі, щоб зробити її більш чесною. Також персонажам слід оновити себе, встановлюючи монети для талії, я все ще граю в гру, але було б веселіше, якщо ви приймете пропозиції
Deer hunter 2016Power rangers: legacy warsDevious dungeon 2Zombie hunter: apocalypseDungeon hunter 5Dino hunterClicker heroesWild bloodStar wars: puzzle
Моя гра сильно відстає
Дивовижна гра, навіть якщо вона відстає
Ця гра завжди заплутана
Грав у цю гру, хороша гра, але вибачте, що я маю це сказати, 3 зірки зверху, занадто багато персонажів IMBA і особливо megazord, Dinomegazord 2017, смішно imba, якщо ви граєте і зіткнетеся з цим, просто залиште мій пристрій із великим LOL. Не байдуже, що ви f2p чи платите, це лише нова «косметична» шкіра та навички. До речі, про Dinozord 2017 ви навіть не можете його отримати, тому що він обмежений (imba) zoid. Але загалом, хороша вбивця часу, менше скиглить гравців. Не дивно, поки що оцінка 3,9. Все одно дякую за гру, розробнику!
Якщо інші люди не мають нічого хорошого сказати про цей коментар, тоді не реагуйте. Плюси: • Цікавий набір рейнджерів на вибір • Унікальне управління бою • Чудова графіка • Корисна система винагород Мінуси: Найбільші проблеми, які я знайшов у грі. • Зниження ліги: не круто карати когось за те, що він намагався якнайкраще. • Можливість обману: жодну гру неможливо зламати. Це лише моя думка. Крім того, ви, хлопці з Nway, чудово працюєте. Продовжуй гарно працювати.
Ка
The Powers That Be: Theology for a New Millennium
Це дуже гарна гра. Мені дуже подобається ця гра, але тут завжди той самий режим. Будь ласка, введіть новий режим назавжди, і це чудово.
Гра раптово зупинилася під час гри, якась помилка її програмного забезпечення, зупинка під час бою змусила вас стати невдахою
Найкраща гра коли-небудь трохи відстає, просто хотілося б, щоб був легший спосіб отримати нових персонажів
Є кілька мільйонів рейнджерів на вибір, але я думаю, що їх має бути більше, і я хотів би турбо-червоний, я хотів би, щоб у лорда Драккона був справжній воїн evo llll, а не просто індивідуальний скін
Він оновлюється, і коли ви виграєте, він відстає на секунду
Дуже гарна гра Power Ranger, дуже красива гра
Power Rangers: Legacy Wars Томмі Олівер Ріта Репульса YouTube FIFA Mobile, Power Rangers, 2017 рік, реклама, Android png · Теги PNG · Інформація про PNG · змінити
Чудова PvP гра. без сумніву, це чудова гра, я б порадив вам її завантажити
гра дивовижна, і в неї так весело грати та перемагати друзів та братів і сестер
Найгірше, коли я відкрив його після завантаження, то спочатку він просить близько 550 Мб вашого Інтернету, але після цього він не відкривається. Найгірше 😠😡😤
Це може бути гарна гра, але я маю знизити свою ставку, тому що для оновлення потрібно багато часу. І один з моїх друзів мав це та видалив її. Ви, хлопці, повинні вирішити проблему. Будь ласка, я прошу вас, будь ласка, не використовуйте дані.
Завантажте найновішу версію Power Rangers: Legacy Wars Android-ігор APK по nWay Inc. : Отримайте силу і станьте частиною Спадщини. Це час Морфіна!
Чесно кажучи, це хороша гра, коли справа доходить до графіки тощо, і я б безумовно рекомендував її будь-якому шанувальнику Power Rangers........але я часто ненавиджу, як гра змушує людей робити покупки в додатках. Це може бути серйозно дратує, оновлення коштують цілого стану, і це як ......ви не можете грати в це без грошей....тому...3 зірки. Насправді після цього досвіду я вважаю, що він має бути нижчим.
Він не працює належним чином... Не вдалося завантажити файл4
Проблема з мережею 🤮🤢 покращте з’єднання з мережею.
Star Wars™: Galaxy of Heroes; Summoners War; Darkness Rises; Monster Dash; PAC-MAN; School of Dragons; Power Rangers: Legacy Wars; Pokémon GO; Jurassic World™:
Я дуже хочу поставити цій грі п’ять зірок, але не можу. Механіка та бій «камені-ножиці-папір» унікальний і приголомшливий. Дуже плавна робота, але моя проблема полягає в цьому. Я грав кілька місяців, і я знаходжуся на етапі, коли маю п’ять чи близько рівнів у PvP і все ще отримую ТІЖКИХ лідерів і асистентів знову і знову. Присягаюсь, у мене більше тисячі асистентів жовтого рейнджера. Проте на кожному рівні є певні персонажі, яких я ще навіть не розблокував. Ваша оплата за відтворення певних персонажів і швидкість випадання персонажів із коробок змусили мене двічі видалити цю гру. Ігровий процес повертає мене назад. Підсумовуючи, це ДУЖЕ іграва гра, але вона помре, якщо обмеження щодо персонажів не послабляться. Я пропоную збільшити швидкість випадання рідкісних персонажів із коробок перемоги.
Я люблю гру. настав час морфіну
Це га вно
Така огидна програма, тому що в мене гарне інтернет-з’єднання, але в цій грі лише вказано перевірте ваше інтернет-з’єднання, і коли я на Pvp, мій мобільний телефон гальмує, тому, будь ласка, виправте цю проблему N способом
Гра крута але перепригувати не можна. Мене зажали і б'ють а нестигаю нічого зробити. Виправте
Хлопці! Чи можете ви, будь ласка, знерфувати лідера Tyzonn, як ви зробили на Zhane..... тому що Tyzonn є епічним лідером, проти якого легендарні лідери не можуть перемогти. Будь ласка, підбадьорте його якомога швидше......
Продовжуйте отримувати повідомлення про те, що не вдалося завантажити системні налаштування, якщо я не потраплю в свій файл гри, я не отримаю скриню події та спеціальну позу рейнджера, і я грав для проходу Power Pass. Зазвичай це чудова гра, я люблю її, але це тільки почалося
Мені дуже подобається 2, я прочитав усі ставки, які вони дали, як 0 зірок або 1 зірку, але мені не подобається мова, просто видаліть її, мені подобається, тому я ставлю п'ять зірок, мій брат також грає