Post by keluncilinktu on Feb 3, 2022 0:57:29 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
Хіба це трохи несправедливо, коли здоров’я ваших ворогів перевищує 1200, а у вас лише 100. Навіть з повністю оновленою зброєю, яку важко вбити.
ця гра була...погана. річ, яка продала мені на ній, була іконка з персонажем у позі Джона Марстона. Я купив мустанг, і це було так швидко, що я не міг ні на що НЕ зіткнутися. «сюжетні місії» — це просто «о, ось виконайте завдання без жодної історії чи діалогу». загальне керування зброєю досить незграбне, і я не міг нічого стріляти на відстані кількох футів. реклама також стала неймовірно дратівливою, з’являючись після кожної іншої дії.
Ваша гра найкраща, що я можу грати, але ви повинні зробити деякі покращення, які зроблять вашу гру ідеальною, наприклад, ви повинні додати ключ для стрибка як для людини, так і для коня. І ще один ключ, за допомогою якого будь-яка людина може стріляти, сидячи.
Прикольно
Ця гра занадто важка для всіх нас, щоб грати, щоб покращити цей етап і полегшити його
Я прошу вас додати простір у цій грі. А також широка карта
Basta noggano mp3. Презентація на тему геронтологія ...
Якщо ви шукаєте чогось відкритого та легкого для керування та хорошої графіки, це не розчарує 😊😊
Шановна команда, це чудова гра, але, будь ласка, дайте можливість зберегти прогрес і досягнення. Я завершив двічі n зараз Я втретє встановлюю цю гру Мені потрібно почати з початку, тому будь ласка, дайте можливість зберегти прогрес гри n досягнення З повагою, щасливий користувач
це весела гра, але я не думаю, що це насправді гра з відкритим світом, оскільки є лише деякі області, куди ви можете піти, і більше ніде, я думаю, що світ слід розширити, і ви повинні мати можливість поїхати в інші міста а також досліджувати між різними містами
Тупа гра
Хрін повна
Будь ласка, прочитайте весь огляд, я даю йому лише три зірки, тому що я скачав цю гру 1 раз за 2 роки, але цього разу в грі, коли я вбиваю зомбі, більше зомбі приходять і б'ють мене, і через виклик я не можу використовувати жодний флакон із кров'ю, щоб залишити всю гру це добре, але ви можете додати такі функції, як вибрати коня та людини на початку гри.
Приємна графіка, чудове керування (ходіння та їзда на коні), стрільба, коли гарна перестрілка, також міні-карта, яку можна торкнутися, щоб перейти на повний екран. Одна дивна річ полягає в тому, що ви можете купувати патрони під час перестрілки (це неможливо), і, будь ласка, додайте функцію/кнопку, щоб встановити камеру ближче та далі.
Гра приголомшлива, але гра має лише обмежену територію, буде дуже весело, якщо в ній є якась історія та багато місій.
Гра хороша, і графіка теж, але прогрес у грі не є резервним копіюванням і занадто великою кількістю реклами. Є хтось, хто скопіював цю гру і поставив сюди як Cowboy gun war.
21 Альтернативи ковбоїв-вершників на Дикому Заході - схожі на ...
Дуже добре, але графіка ilai
Дуже хороша гра, просто спробуйте, можливо, отримати більш реалістичну графіку, але це чудова гра
Просто весела гра, але вона починає набридати вам приблизно через 10 хвилин. Я завантажив додаткову карту, але вона все одно була нудною. Гра потребує лише додаткових можливостей Графіка та ігровий процес чудові, просто це те, що воно повторюється, а потім нудно. має потенціал, але потребує додаткової роботи
Марна трата часу, якщо у вас немає монет, ви не зможете перейти на наступний рівень
Women are warriors Armed Forces of Ukraine - Pinterest
Ця гра дуже нудна, тільки її графіка надто хороша та реальна, інакше наш cherecter дуже швидко загине. Зброя стріляє дуже повільно, а музика також дуже повільна. Мені не подобається ця гра😠😠😠 Не витрачайте свій Інтернет у цій грі
Мені дуже сподобалася ця гра 😍😍, тому я поставлю 5 зірок, але, будь ласка, створіть іншу гру з набагато більшою кількістю графіки, міссонів, карт тощо.
Жахлива гра, машина для перегляду реклами... єдиний спосіб завантажити гру, відключити Інтернет і грати в гру офлайн... маніакальний
Класна гра ♥️♥️♥️💋😎🥰
Це дуже нудно робити карту дуже великою, як набагато більшу причину, що ви не можете навіть подорожувати vwry далеко наступна кнопка прицілитися
Це дійсно хороша гра. Будь ласка, оновіть її нову версію
Гра гарна, але історія не краща історія, а місія настільки нудна, що я ставлю 2 зірки, тому що ця гра лише не історія
Всі ці ігри доступні як власникам пристроїв під управлінням iOS (iPadOS), так і для тих. ... West Gunfighter · Pocket Pioneers. 8.
Це хороша гра, тому що ви подорожуєте містом, елементи керування не потрібні, дані не потрібні, графіка класна, але не найкраща і не така погана, але все одно це крута гра, яку ви хочете завантажити зараз
Я люблю цю гру так само, як і іншу, яку вони роблять, яка схожа. Дякую розробникам за ще одну чудову гру. Благослови нас усіх і багатьох інших.
гра класна але монстри перебор особливо коли в тебе завдання вбити розбійників а монстри тобі мішають тому 3*
Entertainment Memorabilia GUNFIGHTER COWBOY Lifesize ...
Привіт, ковбої, це, безумовно, найкраща RPG/Стрілялка, доступна на вашому мобільному пристрої!! З усіма рушницями, уколами в сідлі, привезеними поза законом, співами в салоні та простою ковбойською річчю, яку можна було б коли-небудь ласо! З чудовою графікою карта, яка так майстерно створена, змушує вас відчути та відчути Шлях Заходу, наче перебуваєте в сідлі, попереду 2 дні їзди!! Тож, якщо ви не гравець, який грає в ол'їллу, киньте шпори й осідлайте для G.O.Y.
Так класна графіка, і я не знаю, чому я поставив п’ять зірок, але це круто
Правила цієї гри. Графіка чудова. Гра трохи схожа на gta, інакше я люблю цю гру
Zbirnyk_Reg_ist_Ua-5:Layout 2.qxd - Наукова електронна ...
1.Ця гра постійно замерзає 2.Проводити вершника через каньйон занадто заплутано і непотрібно. 3. Значок налаштувань не відповідає.
Гарна гра, але зомбі в квесті, хороших, поганих і потворних, надзвичайно важко вбити. Я почав з 10000 золота на момент смерті, у мене всього 69. Будь ласка, виправте це
ця гра могла б бути набагато кращою, якби розробники продовжували розширювати гру, наприклад, додавати більше функцій, карт і тому подібних речей, але ні, пройшов майже рік і жодного оновлення щодо цього...
Гра має гарне плавне керування та дуже приємну графіку, але додайте більше контролю сидячи, контроль ударів, контроль ударів та додайте велику карту та додайте більше місії та вільного переміщення.. Я виконую всі місії одного дня, додаю більше місії та безкоштовну мапу модифікації та додаю більше зброї рушничні кулемети
Гра дуууууже класна. У мене немає ніяких мінусів до цієї гри
Гра чудова, але вона повинна містити якусь бомбу, оскільки є багато нападників. Щоб захистити їх, гра повинна зберігати якусь бомбу
Slotkin R. Gunfighter Nation: The Myth of the Frontier in Twentieth-Century America / Richard ... this with her and her West of Scotland contemporaries?
Сделайте только пожалуста русский язык, ато грати не можливо! гра супер)
Давай хоча б додати ніч у цій грі. Це так нереально, коли в грі немає ночі. І, будь ласка, збільште карту. І фінальний основний квест абсолютно не має сенсу. Чому ти повинен був убити всіх у місті? Це абсолютно безглуздо. Трохи збільште розмір гри без проблем, просто додайте ці функції.
чотка гра
Фантастична гра приємна графіка, але невелика проблема з місіями була дуже складною
Так круто як по справжньому я там!